Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

Joint problems

Flexiform
Bestseller
Brand: Pharmia Kft.
A Flexiform hidrolizált kollagént tartalmazó italpor, amely az ízületek, térd, könyök, váll, gerinc ízületek és porcok egészséges működéséhez, segíti a csontok, inak, izületek jó állapotát, a porckopás és ízületi fájdalmak enyhítését. Elősegítheti a izmok, izületek regenerációját. Kollagé..
6,990 Ft Ex Tax:6,990 Ft
Az őrlemény kedvező élettani hatású komponensei szerepet játszanak a csontritkulás kialakulásának megelőzésében, a már kialakult csontritkulás megfékezésében. Ideális arányban tartalmaz a csontok védelmében kalciumot, magnéziumot, aktív növényi összetevőket, és zselatint.   ..
5,900 Ft Ex Tax:5,900 Ft
Egyedülállóan magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatot Magyarország délkeleti régiójának kedvező adottságait kihasználva állítják elő. Olyan koncentrált növényi hatóanyagokat tartalmazó készítmény, melynek komponensei nagy hatékonysággal beépülve az emberi szervezetbe túlfinomított étrendünk el..
8,500 Ft Ex Tax:8,500 Ft
Mik az összevetői? Zselatin 200 Bloom 30mesh, rostkendermag őrlemény, máriatövis mag őrlemény   Zselatin: fehérje és aminosav tartalma igen magas. Széleskörű felhasználása figyelhető meg nem csa..
5,500 Ft Ex Tax:5,500 Ft
Hialuronsav és kollagén lágyzselatin kapszula
Bestseller
Brand: Marathontime
Lecsökkent mennyiségük következtében, a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága, fiatalossága csökken, az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapc..
3,500 Ft Ex Tax:3,500 Ft
Kollagén extra hialuronsavval
New -23 %
Brand: Pharmia Kft.
- Hidrolizált hal és marha kollagén! - A Kollagén + gyorsan hasznosuló fehérjeforrás! - A Kollagén + hozzáadott C-vitamint tartalmaz! - A Kollagén + cukormentes! - Finom, letisztult gyümölcsös íz! A hozzáadott C-vitamin hozzájárul a kollagénképződéshez és ezen keresztül a csontok, p..
8,390 Ft 6,490 Ft Ex Tax:6,490 Ft
Brand: Pharmia Kft.
Bizonyára Ön is hallott vagy olvasott már a selyemhernyó életéről. Ehhez kapcsolódóan számos tanulmány igazolja, a szerrapeptáz enzim eredeti funkcióját, mely segít megszabadítani a selyemhernyót a gubójától, ez a természetes fehérjebontó enzim sokkal többre képes ennél! Feloldhatja az emberi te..
8,650 Ft Ex Tax:8,650 Ft
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)