Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

Joint problems

Brand: Marathontime
A porcszövet állományának két legfontosabb összetevője a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát, ezen vegyületek mennyisége azonban az életkor előrehaladtával csökken. A porcok arra szolgálnak, hogy járás, mozgás közben csontjaink ne súrlódjanak vagy koccanjanak egymáshoz. A kondroitin és glükóz..
3,590 Ft Ex Tax:3,590 Ft
Flexiform
Bestseller
Brand: Pharmia Kft.
A Flexiform hidrolizált kollagént tartalmazó italpor, amely az ízületek, térd, könyök, váll, gerinc ízületek és porcok egészséges működéséhez, segíti a csontok, inak, izületek jó állapotát, a porckopás és ízületi fájdalmak enyhítését. Elősegítheti a izmok, izületek regenerációját. Kollagé..
6,990 Ft Ex Tax:6,990 Ft
Az őrlemény kedvező élettani hatású komponensei szerepet játszanak a csontritkulás kialakulásának megelőzésében, a már kialakult csontritkulás megfékezésében. Ideális arányban tartalmaz a csontok védelmében kalciumot, magnéziumot, aktív növényi összetevőket, és zselatint.   ..
5,900 Ft Ex Tax:5,900 Ft
HerbaPharm Természetes Növényi Krém „40”
Bestseller
Egyedülállóan magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatot Magyarország délkeleti régiójának kedvező adottságait kihasználva állítják elő. Olyan koncentrált növényi hatóanyagokat tartalmazó készítmény, melynek komponensei nagy hatékonysággal beépülve az emberi szervezetbe túlfinomított étrendünk el..
8,500 Ft Ex Tax:8,500 Ft
Mik az összevetői? Zselatin 200 Bloom 30mesh, rostkendermag őrlemény, máriatövis mag őrlemény   Zselatin: fehérje és aminosav tartalma igen magas. Széleskörű felhasználása figyelhető meg nem csa..
5,500 Ft Ex Tax:5,500 Ft
Hialuronsav és kollagén lágyzselatin kapszula
Bestseller
Brand: Marathontime
Lecsökkent mennyiségük következtében, a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága, fiatalossága csökken, az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapc..
3,500 Ft Ex Tax:3,500 Ft
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)