Menü
Kosaram

Emésztési gondok

Emésztési gondok
Emésztési gondok
Gyártó: Pharmia Kft.
Haritaki Az ajurvédikus étrendben a termését, valamint gyümölcsét használják a leggyakrabban, mivel ez a rész tartalmazza a legtöbb hatóanyagot.Az ajurvédikus hagyományban a haritaki a testre gyakorolt ​​számos pozitív hatásáról jól ismert, ezzel párhuzamosan a jótékony hatásai a vizsgálatok..
3 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Mi az a Kurkuma?  A kurkuma a hagyományos indiai gyógyászatban, a több ezer éves múltra visszatekintő ájurvédában, ősidők óta alkalmazott gyógyító szer, gyógyító fűszer. De már i. e. 600-ban Asszíriában is feljegyezték jótékony hatásait. Az ókor leghíresebb görög orvosa, Dioszkoridész ..
3 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Oxgall - természetes epesav
Népszerű
Gyártó: Pharmia Kft.
Mi az az Oxgall?Az Oxgall különösen hasznos az epehólyag számára , természetes epesavat tartalmaz ami a bélben oldódva segíti az emésztést.Epehólyag műtétre vár, esetleg már túlesett rajta?Tudja, hogy a jó emésztés tökéletes egyensúlyt teremt a máj, az epehólyag, a nyombél és a hasnyálmirigy..
4 490 Ft
Nettó ár:4 490 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Mi az a Psyllium? A rengeteg pozitív hatással rendelkező útifűmag – más néven: Psyllium Husk, Plantago Ovata – Nyugat-Ázsiában, ezen kívül Indiában őshonos egynyári növény, melynek a magját, továbbá a magburkát leggyakrabban gyógyászati célokra használják.Kúraszerű felhasználása nagymértékben h..
2 190 Ft
Nettó ár:2 190 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Shiitake ( Lentinus edodes)A Shiitake gomba igazi gyógyírként ismert, rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését és a fertőzések, betegségek leküzdését szolgálja. A Shiita..
11 990 Ft
Nettó ár:11 990 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
SpirulinaA Spirulina alga vitamin- és ásványi anyag tartalma hozzájárulhat az egészség fenntartásához és segíthet csökkenteni a fáradságérzetet. Antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének működéséhez. Mivel jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat és B12-vitamint tar..
3 390 Ft
Nettó ár:3 390 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Mi az a Triphala?A Triphala 3 gyümölcs keveréke. Az Emblica officinalis, indiai egres Indiában őshonos gyümölcs, az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrás. Az indiai Ayurvédikus orvoslásban a bibhitaki gyümölcsét a tradicionális gyógynövényes rasayana kezelésnél alkalmazott gyógynövény..
3 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)