Menü
Kosaram

Férfiaknak

Férfiaknak
Férfiaknak
Blue Pill A Blue Pill magas cink tartalmával hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, valamint szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, azaz képes lehet a spermiumok mennyiségét és minőségét növelni.Felhasználási jav..
12 700 Ft
Nettó ár:12 700 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Férfierő tablettaTermékünk mint azt neve is jelzi, férfi vásárlóink számára lett kifejlesztve.A termékben található cink segíthet a tesztoszteron megfelelő szintjének fenntartásában. A Gingko Biloba hozzájárulhat a normál vérkeringés fenttartásához valamint  hozzájárulhatnak a ..
5 900 Ft
Nettó ár:5 900 Ft
Phospho2
Népszerű
Gyártó: Pharmia Kft.
Phospho2A foszfatidil-szerin minden élőlény sejtjeiben megtalálható. A sejtek felépítéséhez és működéséhez létfontosságú, emberek esetében pedig nélkülözhetetlen az agysejtek és az agy megfelelő működéséhez. Nagy koncentrációban különösen a nagy metabolikus aktivitású sejtmembránokban találhatók meg..
5 100 Ft
Nettó ár:5 100 Ft
Gyártó: Pharmia Kft.
Mi az a Pycnogenol?A Pycnogenol® francia tengeri fenyőkéreg-kivonat biztonságos és bizonyítékokon alapuló prémium alkotóelem, a természetes antioxidánsok egyedi keveréke.A Horphag Research több mint 40 éves kutatást szentelt a Pycnogenol® biztonságosságának, hatékonyságának és minőségének meghat..
8 600 Ft
Nettó ár:8 600 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
'