Elérhetőség: Készleten

fin Para - amerikai fekete dió héjának kivonata

Amerikai fekete dió héjának kivonata. A dió kivonatát a múltban az indián törzsek emésztőrendszerük élősködőktől való megtisztására használták.

Jelenleg nem rendelhető

Egységár: 58 500 Ft / liter

A fin Para - az amerikai fekete dió héjának kivonata.

A dió kivonatát a múltban az indián törzsek emésztőrendszerük élősködőktől való megtisztására használták. Gyakran ugyanis éppen a paraziták csökkentik az ellenállóképességet, bontják meg a szerevezet egyensúlyát és gyengítik vitalitását. A parazita a gazdaszervezetben élősködik, onnan tápanyagokat merít és gyengíti, megbetegíti azt. A testben leggyakrabban étellel és vízzel jut be. A szervezet paraziták által történő fokozatos megszállása számtalan veszélyt rejt magában, melyek akár évek múlva nyilvánulnak meg.

fin Para (alkohollal)

Csomagolás: 100ml

Ajánlott napi adagolás: naponta 3x20 csepp reggel és délben, kb 20 perccel étkezés előtt, este egy órával étkezés után, vízzel keverve. Ne alkalmazzuk 6 hétnél tovább!

Napi adag: 340mg fekete dió héjának felel meg.

A táplálékkiegészítő nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára és helyes táplákozást nem helyettesíti!

Vélemények: (0)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Hírlevél

A " Feliratkozom" linkre kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pharmia Kft a megadott e-mail címén cikkeivel és marketing célú ajánlataival felkeresse Önt. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, bármikor le tud iratkozni a hírlevélről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt módon. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat.


Feliratkozás
Pharmia Kft
1156 Budapest, Páskomliget u. 22.
+36 30 299 8444

Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával
A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége bizalommal ajánlja a Pharmia.hu-n vásárolható finclub termékeinket.

Made by FortuNet
Az oldal tetejére