Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

Tulsi - antioxidáns ital

Tulsi - antioxidáns ital
New
Tulsi - antioxidáns ital


Az Arany Ízek finom és egészséges, könnyen oldható, koffeinmentes, gabonakávé ital minőségi alapanyagokból készült (cikória, ápra, rozs). Kiváló helyettesítője a kávénak, nagyszerű ízének és hatásának köszönhetően alkalmas a hosszútávú fogyasztásra.
A cikóriát és gyógynövényeket a kínai és tradicionális ayurvedikus orvoslás többszáz éve alkalmazza. Ezt az Ősi tudást érezheti minden korty Arany Ízek gabonakávéban.
Tulsi: erős antioxidáns hatású, immunrendszer-erősítő kedvező hatással van a légzőszervi problémákra, segít a fizikai és mentális egészség fenntartásában. A cikória segíti az emésztést, elősegíti a fogyást és támogatja a máj- és a szív működését. 


A tulsi, a gyógyfüvek királynője, a legendás „páratlan növény” a kelet egyik legszentebb és legkedveltebb gyógyfüve. A tulsi, vagy szent bazsalikom, vallásos és spirituális sérthetetlenségéről híres, de fontos szerepe van a hagyományos holisztikus egészség és a gyógyfüves orvoslásban is.Összetevők: szárított pörkölt árpakivonat, pörkölt rozs és a pörkölt cikória, Ocimum sanctum (Tulsi) növény kivonata (3 g). 12 g növényből 1 g kivonat készül.Az elkészítés módja: 1-2 teáskanál keveréket öntsük egy pohárba és öntsünk rá NEM forrásban lévő vizet.
Naponta: legfeljebb 4-szer 1 csésze
Tartalom: 100 g
A termék tartalmaz glutént.


Write a review

Please login or register to review
1,485 Ft
Ex Tax:
  • : In Stock
  • Model: tulsi
  • Weight: 100.00g