Szállítási és fizetési információk

Szállítás

A szállítás költsége belföldön GLS Csomagpontra történő kiszállítás esetén 1300,-Ft, GLS futárszolgálattal, postai úton történt kiszállítás esetén szintén 1300,-Ft.

A bruttó 20.000,- Ft összeget meghaladó megrendelések esetén a szállítási díjat a Pharmia viseli.

A Pharmia a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A futárszolgálat/posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, valamint sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Az ilyen eseteket kérjük, azonnal jelezze felénk az info@pharmia.hu e-mail címen, vagy a +36 30 299 84 44-es telefonszámon. Kérjük, hogy e-mail esetén a sérült termékről/csomagról készült fényképet is mellékelje!

Amennyiben a Pharmia a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére köteles erről a Vásárlót azonnal, de legkésőbb két munkanapon belül tájékoztatni, valamint a Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríteni.

A termékhez a számlát mellékeljük, amennyiben a terméket telefonon rendelte, és nem adott meg elektronikus elérhetőséget, úgy az ÁSZF-et, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozatot is mellékeljük. Amennyiben ezek valamelyikét nem kapná kézhez a termékkel együtt, azt kérjük azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze, a jelzéstől számított két munkanapon belül pótoljuk.

Fizetés

A fizetés módjai: utánvétel postán, utánvétel GLS futárszolgálton keresztül vagy GLS csomagponton, illetve banki előreutalással.

Utánvétel esetén a megrendelés visszaigazolását követően, banki előreutalás esetén az összeg megérkezését követően GLS Csomagpont útján, vagy postai úton kézbesítjük a megrendelt terméke(ke)t. Utánvétellel történő fizetés esetén kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a postásnak vagy a GLS Csomagpont alkalmazottjának! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A banki átutaláshoz szükséges adatok:

Számlavezető Bank: Erste Bank Hungary Zrt.

Számlatulajdonos: Pharmia Étrend-kiegészítő Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

Számlaszám: 11600006-00000000-51444202

Banki átutalásnál minden esetben kérjük a megrendelő nevét és a megrendelés számát, vagy a Vevő e-mail címét feltüntetni a megjegyzés rovatba (hiszen a megrendelő neve és a folyószámla tulajdonos neve nem minden esetben megegyező) a küldemény feladásának megkönnyítése és meggyorsítása érdekében.

Vásárlás esetén tehát szállítási (a részletezett esetekben) és az átutalási költség terheli a Vásárlót a termékek árán felül.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Hírlevél

A " Feliratkozom" linkre kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pharmia Kft a megadott e-mail címén cikkeivel és marketing célú ajánlataival felkeresse Önt. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, bármikor le tud iratkozni a hírlevélről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt módon. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat.


Feliratkozás
Pharmia Kft
2615 Csővár, Madách u. 1.
+36 30 299 8444
Made by FortuNet
Az oldal tetejére