Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

Shatawari - a hormoniális egyensúlyért

Shatawari - a hormoniális egyensúlyért

Az Arany Ízek finom és egészséges, könnyen oldható, koffeinmentes, gabonakávé ital minőségi alapanyagokból készült (cikória, ápra, rozs). Kiváló helyettesítője a kávénak, nagyszerű ízének és hatásának köszönhetően alkalmas a hosszútávú fogyasztásra.

A cikóriát, gomba kivonatokat és gyógynövényeket a kínai és tradicionális ayurvedikus orvoslás többszáz éve alkalmazza. Ezt az Ősi tudást érezheti minden korty Arany Ízek gabonakávéban.

Cikória: elősegíti a súlycsökkentést, támogatja az emésztést, jótékony hatást gyakorol a májfunkciókra, hozzájárul az egészséges csontok és ízületek megőrzéséhez, szabályozza a szív működését és a vércukorszintet.

A Shatavari egy rendkívül egyszerű spárga termék, de hihetetlen hatással van a szervezetünkre. Egy olyan gyógynövény, ami egész India területén megterem. Asparagus racemosus nevű spárga növény gyökerének őrleménye. Az Ayurveda a leghasznosabb növénynek tekinti a nők számára.

Összetevők: szárított kivonat pörkölt árpa, pirított árpa és pörkölt cikória, spárga racemosus (Shatawari) 3 g növény kivonat.

Az elkészítés módja: 1-2 teáskanál keveréket öntsük egy pohárba és öntsünk rá NEM forrásban lévő vizet.

Naponta: legfeljebb 4-szer 1 csésze

Tartalom: 100 g

A termék tartalmaz glutént.

The list of ingredients are for 100g product!
Pörkölt Árpa x g
Pörkölt cikória x g
Ashwagandha x g
Glutén Contains
Dosage
Daily Maximum 4x1 cup

Write a review

Please login or register to review
1,485 Ft
Ex Tax:
  • : In Stock
  • Model: shatawari
  • Weight: 100.00g