Menü
Kosaram

Immunrendszeréért Csomag

Immunrendszeréért Csomag
ÚJ Akció
Immunrendszeréért Csomag
  • : Raktáron
  • Jutalompontok: 15
  • Cikkszám: immunrendszereertcsomag
Megvásárolták: 0
Megnézték:1454
8 390 Ft
10 455 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Ár hűségpontban: 839

Immunrendszeréért csomagunk négy olyan fontos tápanyagokat tartalmaz, amelyeket érdemes együtt használni. Bár külön-külön is nagyon hasznos az egészségünk fenntartásához, együtt hatványozottan fejti ki jótékony hatását. 

Csomagajánlatunkkal lehetővé tesszük az ön számára, hogy kedvezményesen vásárolhassa meg az alábbi termékeket. 

C-vitamin: 

Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a szervezet számos anyagcsere folyamatában nélkülözhetetlen. Segít a fáradtság és a kifáradás leküzdésében, szerepe van az egészséges bőr, inak és csontok kialakulásában, valamint a sebgyógyulásban fontos szerepet játszó kollagén termelésben.

Tulsi:

Erős antioxidáns hatású, immunrendszer-erősítő kedvező hatással van a légzőszervi problémákra, segít a fizikai és mentális egészség fenntartásában. A cikória segíti az emésztést, elősegíti a fogyást és támogatja a máj- és a szív működését. 

Amla:

Az Amla az egyik legerősebb rasayana termék, másképpen megfogalmazva fiatalító készítmény, ami különösen releváns a vér, a csontok, a máj, a szív, továbbá a bőr szempontjából.

Mg+B6 Omega 3:

Magnézium pótlásával sokat tehetünk az egészség megőrzéséért, illetve a már kialakult tünetek, betegségek enyhítéséért. B6 vitaminnal kombinálva jelentősen csökkenthetjük a mindennapi stresszt, mivel a B6 vitamin hiánya számos idegrendszeri problémát okozhat.Az omega-3 zsírsavak feladatai közé tartozik a szervezet gyulladáscsökkentése, de ezen túlmenően csökkenti az arthritis, a depresszió, a szívbetegségek kockázatát is. Az omega-6 zsírsavak szintén hozzájárulnak a megfelelő agyműködéshez.


Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!
FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)