Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

Hialuronsav és kollagén lágyzselatin kapszula

Hialuronsav és kollagén lágyzselatin kapszula

Lecsökkent mennyiségük következtében, a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága, fiatalossága csökken, az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.

A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt, a meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagént és az elasztikus rostokat újraképzésre serkenti.

Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. A porcokban a hialuronsav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, és védi azokat a krónikus gyulladásoktól. A károsodott szövetek gyógyulását is elősegíti.

A kollagén természetes eleme az izületeknek, porcoknak, hajnak, bőrnek, körömnek, támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját. Hiánya az egész testre vonatkozólag gyengeséghez és fáradsághoz vezet.

A hialuronsavat és kollagént öregedésgátló hatásának köszönhetően helyi kezelésre és kiegészítőként fogyasztva egyaránt évek óta használják. A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával.

Write a review

Please login or register to review
3,500 Ft
Ex Tax:
  • : In Stock
  • Model: hiakollakapsz