Bemutatkozás

Termékek minősége

A termékek kizárólagos szállítója a finn Hankintatukku Oy cég.

A termékek előállítása során felhasznált gyógynövénykivonatok és alapanyagok magas hatóanyag-tartalmát a finn környezet tisztasága és a hosszantartó napsütéses sarkvidéki nappalok biztosítják.

A növény a magtól az aratásig gondos megfigyelés alatt áll, így a termékekben olyan növények kerülnek feldolgozásra, amelyek

  • a termesztése permetszerek felhasználása nélkül történik
  • a begyűjtésük kézzel történik, abban az időszakban, mikor a hatóanyagtartalmuk a legmagasabb
  • a feldolgozás rögtön a begyűjtés után történik, hogy a gyógynövények ne veszítsenek értékükből

A Hankintatukku Oy kutatásainál felhasználja a világ adatbázisait és a tudomány legújabb ismereteit. Ezeket kombinálja a bevált, több ezer éves természetes gyógymódokkal.

A gyártási folyamat megfelel a GMP szabványainak

(Good Manufacturing Practice - a jó gyártási gyakorlat)

Jó gyártási gyakorlat alkalmazása a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye.

Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik, és egymásra hatással vannak.

A termék nem kerülhet ki a raktárból, amíg meg nem kapja a minőségügyi ellenőr engedélyét. Ez csak abban az esetben történhet meg, ha megvan az összes laboratóriumi eredmény, és a termék megfelel a kívánt paramétereknek milliomod grammnyi pontossággal.

A Hankintatukku Oy cég minden termékénke gyártása és csomagolása Finnországban történik.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Hírlevél

A " Feliratkozom" linkre kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pharmia Kft a megadott e-mail címén cikkeivel és marketing célú ajánlataival felkeresse Önt. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, bármikor le tud iratkozni a hírlevélről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt módon. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat.


Feliratkozás
Pharmia Kft
2615 Csővár, Madách u. 1.
+36 30 299 8444
Made by FortuNet
Az oldal tetejére