Menu
Your Cart
Please note that our site uses cookies to improve the user experience. Click here for more information.

SZERRAPEPTÁZ 200000 NE

SZERRAPEPTÁZ 200000 NE
New
SZERRAPEPTÁZ 200000 NE


Bizonyára Ön is hallott vagy olvasott már a selyemhernyó életéről. Ehhez kapcsolódóan számos tanulmány igazolja, a szerrapeptáz enzim eredeti funkcióját, mely segít megszabadítani a selyemhernyót a gubójától, ez a természetes fehérjebontó enzim sokkal többre képes ennél!


Feloldhatja az emberi testben található káros és felesleges fehérjéket, csökkentheti a légutakban termelődő nyálka mennyiségét, letakaríthatja az erek faláról a plakkokat, megszüntetheti a cisztákat, emellett hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító lehet, ráadásul a sebgyógyulást is támogathatja, mivel meggátolja a kóros hegképződést. A szerrapeptáz enzim egy természetes orvosság lehet.


A fehérjebontó szerrapeptáz enzim és a Serratia E-15 elnevezésű mikroorganizmus, nem valami élősködő ezt azért tisztázzuk! Ennek az enterobaktériumnak komoly küldetése van, pl. a selyemhernyóra nézve: az a dolga, hogy feloldja azt a selyemgumót, amibe bebábozódott. A Serratia E-15 tulajdonképpen lebontja a gubót felépítő rendkívül ellenálló fehérjét, így segíti a selyemhernyót abban, hogy immár selyemlepkeként folytathassa tovább az életét. A szerrapeptáz előállításához nem szükséges kioltani a selyemhernyók életét, nem a hernyók testéből vonják ki azt, hanem a Serratia E15 nevű baktérium segítségével állítják elő!


Miért lehet gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és sebgyógyító? A szerrapeptáz az emberi szervezetre is jótékonyan hathat, oly módon csökkentheti a gyulladásokat, hogy feloldhatja és elfolyósíthatja a gyulladt és elhalt szöveteket, mindezt káros mellékhatások nélkül.


Természetes hurutoldóként képes arra, hogy hatékonyan mérsékelje a fokozott váladéktermelődéssel járó állapotokat, legyen szó megfázásról, influenzáról, arcüreg-, homloküreg-, orrmelléküreg gyulladásról, valamint különféle allergiákról és asztmáról.


Gyulladáscsökkentő hatása különféle bélgyulladások esetén is érvényesülhet,  de segíthet a nőgyógyászati-, fogászati-, illetve ízületi gyulladások leküzdésében.


Ezen túlmenően a szerrapeptáz az érrendszerre nézve is pozitívan hathat. A szerrapeptáz enzim gátolja azoknak az anyagoknak a felszabadulását, amelyek fájdalmat idéznek elő a gyulladásos szövetekben. Antibiotikus kezelés esetén a szerrapeptáz felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat, de akkor is hatékony, ha a sebgyógyulásról van szó, mivel képes lebontani a túlzott hegszövetet. Nem mellesleg elősegítheti a szervezet méregtelenítést, emésztési- és emésztőrendszeri zavarok fennállásakor pedig nélkülözhetetlen.


Figyelni kell ara, hogy a szerrapeptáz használatának nincs ellenjavallata, viszont a véralvadási zavaroktól szenvedők a szedése előtt feltétlenül konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mivel vérhígító hatása van!


Hatóanyagtartalom egy adag- 2 kapszula estén-  Szerrapeptáz 120 mg, Inulin 800 mg

Javasolt napi adag: Napi 2x1 kapszula bevétele ajánlott reggel és este éhgyomorra, fél órával étkezés előtt, vagy két órával étkezés után.Az étrend-kiegészítő nem alkalmas gyermekek számára, valamint várandóság és szoptatás ideje alatt, véralvadási nehézségekkel – hemofíliával küzdő személyek számára,művese kezelés (dialízis) során, antibiotikumos kezelés alatt és műtét előtt.Write a review

Please login or register to review
8,650 Ft
Ex Tax:
  • : In Stock
  • Model: szerrapeptáz200000ne